Global Security Systems

Solutii

PACHET DE SERVICII INTEGRATE

Avem ExperientaExpertiza si Capabilitatea tehnica si logistica de a extinde gama noastra de servicii in armonie cu nevoile si interesele dumneavoastra, oferind astfel servicii complete si integrate de Paza, Pompieri, Curatenie, Intretinere Sisteme de Securitate si Incendiu.

O astfel de abordare integrata se traduce in multiple AVANTAJE pentru Clientii Nostrii:

 1. Eficienta operationala – Un singur punct de contact pentru 4 servicii;
 2. Costuri reduse – Managementul integrat al executarii serviciilor inseamna costuri indirecte mai mici, deci cheltuieli mai mici pentru client;
 3. Maxima Responsivitate – Managementul integrat al celor 4 servicii creaza sinergii si resurse suplimentare care pot fi apelate in timp real pentru adresarea cu operativitate a unor situatii neprevazute sau evenimente speciale.

BODYHEAT - Solutii de Conformare la Legislatia privind Triajul Epidemiologic

 

 • Furnizam o gama extinsa de echipamente tehnice de masurarea automata a temperaturii non-contact, non-invazive, care nu necesita interferenta umana;
 • Stabilim configuratia si tipul echipamentelor in functie de situatia concreta si conditiile specifice fiecarei locatii astfel incat sa putem oferi solutia cu cel mai bun raport PRET-CALITATE-FUNCTIONALITATE.
 • Furnizam la cerere si cadrul procedural necesar pentru conformarea la legislatia specifica starii de alerta

Infrastructura GSS

 • 3 centre de monitorizare și control in Bucuresti, Constanta si Ploiesti, toate dotate cu aparatură de ultimă generație.
 • Platforma Software de Management Integrat al Sistemelor de Securitate, Video  si Incendiu; 
 • 4 centre regionale pentru service și mentenanță:
 • 19 echipaje de suport – 26 echipaje de intervenție – 7 Formatii de Pompieri
 • 940 agenți de securitate – 82 pompieri – 26 ingineri și personal tehnic – 27 persoane în echipa de management și suport.
Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.