Global Security Systems

Solutii

PACHET DE SERVICII INTEGRATE

Avem ExperientaExpertiza si Capabilitatea tehnica si logistica de a extinde gama noastra de servicii in armonie cu nevoile si interesele dumneavoastra, oferind astfel servicii complete si integrate de Paza, Pompieri, Curatenie, Intretinere Sisteme de Securitate si Incendiu.

O astfel de abordare integrata se traduce in multiple AVANTAJE pentru Clientii Nostrii:

  1. Eficienta operationalaUn singur punct de contact pentru 4 servicii;
  2. Costuri reduse – Managementul integrat al executarii serviciilor inseamna costuri indirecte mai mici, deci cheltuieli mai mici pentru client;
  3. Maxima Responsivitate – Managementul integrat al celor 4 servicii creaza sinergii si resurse suplimentare care pot fi apelate in timp real pentru adresarea cu operativitate a unor situatii neprevazute sau evenimente speciale.

Solutii de Securitate in context Pandemic - COVID 19

  • Control acces contact-less bazate pe recunoastere faciala cu si fara masca;
  • Aparate de purificarea aerului anti-COVID 19;
  • Furnizam o gama extinsa de echipamente tehnice de masurarea automata a temperaturii non-contact, non-invazive, care nu necesita interferenta umana;
  • Stabilim configuratia si tipul echipamentelor in functie de situatia concreta si conditiile specifice fiecarei locatii astfel incat sa putem oferi solutia cu cel mai bun raport PRET-CALITATE-FUNCTIONALITATE.
  • Furnizam la cerere si cadrul procedural necesar pentru conformarea la legislatia specifica starii de alerta
Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.