Global Security Systems

Despre noi

Rulează videoul

Descopera GSS

Global Security Systems SA  a fost infiintat in anul 1999, in Romania, ca o societate specializata in furnizarea de servicii de paza si instalari de sisteme de securitate.

In prezent in portofoliul de serviciu s-au adaugat sevicii pentru situatii de urgenta, stingerea incendiilor si curatenie industriala iar compania este capabila sa furnizeze servicii separate sau integrate pe tot cuprinsul tarii si in strainatate.

Din anul 2002, compania are doi actionari, dl. Badea Gabriel si Rompetrol Logistics, companie membra a grupului KMG International. 

Global Security este mebra fondatoare a                                Asociatiei Romane a Industrie de Securitate (ARIS) cea mai veche structura asociativa  a securitatii private din Romania. De asemenea compania este membra in                                      Patronatul Serviciilor de Securitate (PSS) si in                                         Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS)

Angajati GSS

Calitatea personalului – Omul potrivit la locul potrivit!

Personalul nostru este selectat cu atenţie, folosind instrumente de  evaluare psihometrică aplicate în industria de securitate, cu ajutorul cărora punem “omul potrivit la locul potrivit” (Predictive Index). Integritatea angajaţilor noştri este mai presus de orice îndoială pentru că îi verificăm, la angajare şi pe tot parcursul activităţii, cu tehnică poligraf (Laffayette LX4000) şi teste de integritate (Iron Screen).

Evaluarea şi monitorizarea continuă a activităţilor şi personalului:

Global Security evalueaza continuu si sitematic performanta fiecare angajat fiind evaluat de doua ori pe an in baza unor indicatori de performanta cheie (KPI).

In plus, Global Security are un corp de inspectori dedicati activitatilor de control al performantei angajatilor pe locul de serviciu efectuand vizite planificate in fiecare obiectiv si prin montitorizarea activitatilor agentilor la distanta prin intermediul sistemelor de televiziune cu circuit inchis.

Uniformele si Echipamentele de protecţie: Sunt special create pentru specificul fiecarei zone de activitate (birouri, hotel, spaţiu comercial, spaţiu industrial etc.), astfel angajaţii nostri se adaptează perfect oricărui mediu de lucru.

Uniformele sunt croite pe dimensiuni si personalizate pentru fiecare angajat in parte.

Infrastructura GSS

 • 3 Centre de monitorizare integrata sisteme de alarmare efractie si incendiu organizate conform standardelor si dotate cu aparatură de ultimă generație.
  • SMART VMS – Dispeceratele dispun de o platforma software de monitorizare integrata (PSIM – Smart VMS) a tuturor sistemelor de securitate si incendiu, efractie, detectie perimetrala, control acces, televiziune cu circuit inchis. Totodata, platforma Smart-VMS permite monitorizare video la distanta si folosind inteligenta artificiala semnaleaza automat situatii suspecte sau potential periculoasprecum, patrunderea neautorizata in zone restrictionate, bagaje abandonate, aglomerari de persoane si vehicule
 • 4 Centre regionale pentru instalari service și mentenanță sisteme de securitate si incendiu (Bucuresti Constanta, Cluj-Napoca, Ploiesti); 
  • ALARM MASTER – este programul soft pe care il folosim pentru managementul activitatilor de instalare si service. In baza unor algoritmi avansati Alarm Master programeaza in mod judicios si in functie de prioritati, interventiile tehnice, planifica stocul necesar de piese de schimb si permite clientilor sa sesizeze defectiunile si sa primeasca autormat in timp real informatii despre interventii si costuri. Astfel timpul de reactie se scurteaza iar continuitatea in functionare a sistemelor tehnice este afectata la minim.
 • 19 Echipaje de suport, patrulare si interventie mobile.
 •  2 Formatii de Interventie Speciala la Incendiu si Prim Ajutor;
 • 940 Agenți de securitate – 82 pompieri – 22 ingineri și personal tehnic sisteme de securitate si incendiu – 18 membri în echipa de management și suport
 
 
 

Management GSS

 • Presedinte Federatia Serviciilor de Securitate din Romania 2013- Prezent
 • Presedinte ARIS (Asociatia Romana a Industriei de Securitate) 2001- Prezent
 • Membru Security Institute
 • Membru ASIS International
 • Membru in Comisia de Coeziune CoESS (Confederatia Europeana a Serviciilor de Securitate)

Gabriel Badea

Presedinte al Consiliului de Administratie 


si 


Director General